مهندس خالد حاتمی عضو شورای اسلامی شهر ارومیه :
تنها با توسعه حمل و نقل عمومی و ساخت زیر گذر و روگذرها نمی توان مشکل ترافیک را در شهر ارومیه حل کرد.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر ارومیه : «محمدخالد حاتمی» گفت : باید در کنار توسعه حمل و نقل عمومی و ساخت زیر گذر و روگذر ترویج فرهنگ عمومی استفاده درست از خودرو، مدیریت تقاضای سفر به داخل هسته مرکزی شهر و مدیریت پارکینگ های سطح شهر و ایجاد پارک سوار را فراموش نکرد.
وی با بیان اینکه حل کردن معضل ترافیک به صورت مقطعی در شهر ارومیه باعث بروز مشکلات عدیده ای در دراز مدت می شود، افزود: باید در برنامه های مدیریت شهری ارومیه دست یافتن به حمل نقل پایدار یعنی راحت ترین، ارزان ترین ومنطقی ترین سیستم حمل و نقل مد نظر قرار گیرد.
حاتمی با بیان اینکه برای کاهش ترافیک در شهر مدیریت تقاضای سفر در طرح جامع تفصیلی ارومیه لحاظ شده است، عنوان کرد: باید مسافرت های روزانه به مرکز شهر ارومیه با ساخت مجتمع های آموزشی، تجاری، ورزشی و پزشکی در شهرک های اقماری کاهش یابد و همچنین از آنجایی که یکی از عوامل تشدید ترافیک در هسته مرکزی شهر وجود مجتمع های پزشکی است که شهرداری ارومیه در این راستا ساخت شهرک سلامت را در دستور برنامه های مطالعاتی خود قرار داده است .
وی با اشاره به ایجاد پارک سوار در شهر ارومیه ، اظهار کرد: باید در حاشیه شهر محلی برای پارک سوار ها در نطر گرفته شود که شهروندان بتوانند خودرو های خود را آنجا پارک و به سمت مرکز شهر برای انجام امورات خود حرکت کنند.
عضو شورای اسلامی شهر ارومیه با بیان اینکه برای کاهش ترافیک باید پارکینگ های طبقاتی داخل شهر مدیریت شوند، گفت: باید با افزایش قیمت برخی پارکینگ های درهسته مرکزی شهر رغبت افراد را برای پارک خودرهای خود در پارکینگ های هسته مرکزی شهر کاهش داد.
وی ادامه داد: همچنین در جهت کاهش ترافیک در شهرباید فعالیت سرویس های ادارات دوباره از سر گرفته شود که در صورت راه اندازی دوباره سرویس های ادارات با داریت اصولی مدیران استانی و شهری می توان از تشدید ترافیک کاست.
حاتمی با اشاره به ساخت تقاطع غیر هم سطح برای کاهش ترافیک در هسته مرکزی شهر ارومیه ، اظهار کرد: برای این منظور یک رینگ میانی در هسته مرکزی شهر در نظر گرفته شده است که مطالعات ساخت ان هم اکنون در دست اجرا است.
وی با اشاره به تعدادی برنامه های شهرداری ارومیه برای روان سازی ترافیک و بهبود حمل و نقل شهری در سال 93، بیان کرد: مکان یابی پارکینگ های سطح شهر، مطالعات باز تنظیم خطوط تاکسیرانی، مطالعات اصلاحات هندسی نقاط حادثه خیز سطح شهر، به هنگام سازی مطالعات طرح جامع و امکان سنجی و مسیر یابی سامانه های حمل و نقل ریلی، ساماندهی علائم افقی و عمودی سطح شهر ، هوشمند سازی تقاطع های سطح شهر، آموزش و ارتقاء فرهنگ ترافیک، ایجاد و راه اندازی مرکز کنترل ترافیک و خرید دوچرخه و ایستگاه توزیع دوچرخه در سطح شهر از جمله برنامه ها در راستای روان سازی ترافیک و بهبود حمل و نقل شهری در ارومیه است.
عضو شورای اسلامی شهر ارومیه هم پوشانی سازمان های متولی ترافیک و حمل و نقل شهری با یگدیگر و فرهنگ سازی استفاده از وسایط نقلیه عمومی توسط شهروندان را از جمله بهترین روش ها در راستای حل معضل ترافیک در سطح شهر ارومیه دانست .