«روز ولادت حضرت امام حسین (ع)، روز پاسدار و روز ملی خلیج همیشه فارس».
یادداشت دکتر علیزاده امامزاده رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر ارومیه
«بسمه تعالی»
حرکت امام حسین(ع) تجلی گاه پاسداری از کیان اسلام و ایرانی بودن خلیج فارس؛
معمولا نامگذاری روزها به صورت هدفمند انجام می شود چرا که دلالت بر یک فعل و یا رفتار دارد که تکرار و یادآوری آن، برای نسل های بعد، خالی از فایده نخواهد بود.
دهم اردیبهشت، در کنار بهاری بودن و هیجان انگیز بودن بالای آن هم به فراخور فصل مربوطه و هم به تناسب هیجان انتخابات، روزی است که سه «نشانه» مورد «دلالت» بر سه واقعه ای دارد که به نوعی در هم تنیده اند.
«روز ولادت حضرت امام حسین (ع)، روز پاسدار و روز ملی خلیج همیشه فارس».
حضرت امام خمینی (ره) فرمودند: «روز مبارک سوم شعبان المعظم ... روز طلیعه پاسدار و پاسداری از مکتب مترقی اسلام است...».
نکته ای که قصد دارم به آن اشاره کنم این است که هر دو «حادثه» به نوعی دلالت بر یک «همت» دارند. و آن هم «همت آحاد جامعه» بر حفاظت از کیان محمدی (ص) است. امام حسین (ع) از تمام آحاد جامعه خواست دفاع کنند. او هیچ وقت طرف صحبتش یک گروه خاص مثل افراد نظامی نبود؛ همان گونه که در حافظه داریم حضرت امام خمینی (ره) نیز با درایت تمام، نگهبانی و پاسداری از اسلام ناب محمدی (ص) در سرزمین مقدس ایران را نه بر عهده نظامیان بلکه بر عهده آحاد جامعه، از کوچک و بزرگ تا زن و مرد، انداخت و آن را پاسداری نامید و به حق آن را منطبق بر روز تولد امام حسین (ع) قرار داد.
چون در یک چنین روزی شوق پاسداری، به فرمان امام (ره) در روح و کالبد جامعه دمیده شد. و بر همین منوال، از خلیجی که به فارس و ایرانی بودن مشهور شد، پاسداری خواهد شد.
نویسنده: دکترمحمدرضا_علیزاده_امامزاده ؛ عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس کمیسیون فرهنگی-اجتماعی شورای اسلامی شهر ارومیه