کسی که نهان و آشکار٬ و کردار و گفتارش تفاوتی نکند٬ به راستی امانتش را ادا و عبادتش را خالص کرده است.
نویسنده: آقای نصیرپور/دوشنبه, 22 دی,1393/دسته ها: مقالات
چگونگی بررسی تقاضای اشخاص ،شهرداری ، سازمانها و نهادها در شورا
اکبرابوالفتحی؛
مسئول روابط عمومی شورای اسلامی شهر ارومیه
یاداشت:
با دریافت هرنوع تقاضای مکتوب ،با عنایت به محتوی موضوع،به دستور ریاست و درغیاب ایشان نائب رییس شورا به کمیسیون یا کمیسونهای تخصصی مربوطه ارجاع و کمیسیون مذکور در ائلین جلسه موضوع را بررسی و جهت تصمیم گیری نهایی به صحن شورا ارسال می نماید.
نظر کمیسیون در شورا مورد بررسی قرار گرفته و به عنوان مصوبه به فرمانداری ،شورا های فوق و در صورت نیاز ادارات و سازما نها ی مربوطه ارسال می گردد.
نحوه انطباق مصوبات شورا براساس قوانین موضوعه در فرمانداري وهیئت حل اختلاف
مصوبات کلیه شوراهاي اسلامی در صورتی که پس از دو هفته از تاریخ ابلاغ مورد اعتراض قرار نگیرد لازم الاجرا است و چنان چه مسوولان ذي ربط آن را مغایر با موازین اسلام یا قوانین و مقررات کشور و یا خارج از حدود وظایف و اختیارات شوراها تشخیص دهند ، حداکثر ظرف دو هفته از تاریخ ابلاغ مصوبه می توانند با ذکر مورد و به طور مستدل اعتراض خود را به شوراي اسلامی اعلام و درخواست تجدید نظر کنند . شورا موظف است ظرف 10 روز از تاریخ وصول اعتراض تشکیل جلسه دهد و به موضوع رسیدگی و اعلام نظر کند . در صورتی که شورا در بررسی مجدد از مصوبه مورد اختلاف عدول نکند ، با درخواست رسمی مقام صلاحیت دار معترض که حداکثر باید ظرف دو هفته پس از اعلام کتبی شورا صادر شود ، موضوع توسط آن مقام صلاحیت دار به هیئت حل اختلاف ذي ربط ارجاع می شود.
هیئت مزبور مکلف است ظرف 20 روز به موضوع ، رسیدگی و اعلام نظر نماید در صورت عدم اعلام نظر هیئت در مدت مذکور ، مصوبه شورا لازم الاجرا می شود)ماده 80 قانون شوراها(اعتراض در مورد مصوبات شوراي اسلامی روستا و بخش توسط بخشدار یا شوراي اسلامی شهرستان ، در مورد مصوبات شوراهاي اسلامی شهر و شهرستان توسط فرماندار یا شوراي اسلامی استان ، در مورد مصوبات شوراي اسلامی استان توسط استاندار ، مسوولان دستگاه هاي اجرایی ذي ربط یا شوراي عالی استان ها و در مورد مصوبات شوراي عالی استان ها توسط وزیر کشور یا عالی ترین مقام دستگاه هاي ذي ربط صورت می گیرد . شوراهاي اسلامی مکلفند یک نسخه از مصوبات خود را ظرف یک هفته براي شوراي واجد صلاحت اعتراض به مصوبات آن ها و دستگاه هاي اجرایی ذي ربط که مصوبه مربوط به آن ها می باشد ، ارسال کنند رسیدگی به اعتراض موضوع این قانون مانع از رسیدگی به شکایات سایر اشخاص در محاکم صلاحیت دار نیست (تبصره 1 ماده 80 قانون). ا) قطعی شدن مصوبات شورا مانع از طرح رسیدگی آن دسته از مصوبات مغایر قانون در هیئت مرکزي حل اختلاف توسط اشخاص نمی باشد.(تبصره 2 ماده 80) قانون شوراها کلیه شوراها موظفند هر گونه تصمیمی را که مربوط به دستگاه هاي اجرایی مختلف اتخاذ کرده اند ، بلافاصله به دستگاه مربوطه ابلاغ نمایند.(تبصره 3 ماده 80 قانون شوراها)
تعداد نمایش ها (686)/نظرات (0)
هیئت رئیسه سرمایه گذاری, مشارکت و گردشگری خدمات شهری و محیط زیست بودجه و امور حقوقی فرهنگی و اجتماعی عمران, برنامه ریزی و حمل و نقل شهری روابط عمومی و اموربین الملل نظارت و پیگیری کمیسیون ویژه توسعه محلی و بازآفرینی شهری کمیسیون ویژه زنان و خانواده پست الکترونیکی : webmail@urmia.ir