:

کسی که نهان و آشکار٬ و کردار و گفتارش تفاوتی نکند٬ به راستی امانتش را ادا و عبادتش را خالص کرده است.


پرتال اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر ارومیه
اخبار و رویداد ها
جلسه سازمان نظام پزشکی اروميه با دعوت از دکتر محمدی رئیس کمیسیون عمران، برنامه ریزی و حمل و نقل شهری شورای اسلامی شهر اروميه

جلسه سازمان نظام پزشکی اروميه با دعوت از دکتر محمدی رئیس کمیسیون عمران، برنامه ریزی و حمل و نقل شهری شورای اسلامی شهر اروميه

نویسنده: آقای نصیرپور/شنبه, 21 تیر,1393/دسته ها: اخبار

رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

جلسه سازمان نظام پزشکی اروميه با دعوت از دکتر محمدی رئیس کمیسیون عمران، برنامه ریزی و حمل و نقل شهری شورای اسلامی شهر اروميه

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر ارومیه جلسه سازمان نظام پزشکی اروميه با دعوت از دکتر محمدی رئیس کمیسیون عمران برنامه ریزی و حمل و نقل شهری با "محوریت بررسی مسائل و مشکلات مربوط به حوزه پزشکی، بهداشتی و درمانی" در حضور اعضای محترم هيأت رئيسه سازمان نظام پزشکی اروميه تشکیل شد. در ابتدا آقای دکتر خدارحم پور نايب رئيس سازمان ضمن عرض خيرمقدم و معرفی اعضا ،جلسه را آغاز کردند. سپس اعضای سازمان نظام پزشکی در خصوص اخذ عوارض شهرداری از پزشکان، دفع پسماند های عفونی و غیر عفونی و مسائل دیگر به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دکتر محمدی نيز ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات ماه مبارک رمضان و ابلاغ سلام اعضای شورای اسلامی شهر، تقدير و تشکر حضور کليه اعضای 17 نفره سازمان در این جلسه بیان داشتند بنده برای 3 موضوع خدمت شما عزيزان رسيدم: (1). گزارشی از روند بررسی مسائل مديريت شهری به ويژه طرحهای عمرانی در شورای اسلامی شهر اروميه؛ (2). گزارشی در خصوص آخرين وضعيت طرح احيای درياچه اروميه توسط ستاد احيای درياچه؛ (3). استماع نقطه نظرات و پيشنهادات اعضای محترم سازمان نظام پزشکی اروميه به عنوان نخبگان شهری. ايشان با اشاره به نقش رینگ میانی و احداث تقاطع های غیر همسطح در روان سازی ترافيک شهری گفت:احداث رینگ میانی علاوه بر کاهش زمان رسیدن به مقصد سبب کاهش ترافیک سنگین در کريدورهای درون شهری شده است.

وی ادامه داد:یکی از اهداف مدیریت شهری جلوگیری از رشد بی رویه شهر است که با ایجاد کمربند سبز علاوه بر جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز سبب احیای دوباره باغ شهر ارومیه که به مرور در حال از بین رفتن بودهاست.

دکتر محمدی با اشاره به توزیع ناهمگون مراکز خدمات درمانی و بهداشتی در قسمت های مختلف شهر گفت:امروزه به سبب رشد ناهمگون در بخشهای مختلف شاهد ترافیک سنگین در برخی از نقاط شهر هستیم که احداث دهکده سلامت یکی از اهداف اساسی شورا و شهرداری در زمینه کاهش بار ترافیکی از مرکز شهر است.

 وی با اشاره به اینکه دهکده سلامت به صورت یک مجموعه کامل که شامل تمام امکانات بهداشتی-درمانی و غيره خواهد بود گفت:برای انتقال مجموعه پزشکان خیابان خان باباخان نیاز به همکاری متقابل سازمان نظام پزشکی و مجموعه مدیریت شهری است. ايشان بيان داشت موضوعات و خواست های بحق اعضای محترم سازمان نظام پزشکی را به شورای اسلامی شهر ارائه نموده و آنها را از طريق مراجع ذيربط پيگيری نمايند.

رئیس کمیسیون عمران، برنامه ریزی و حمل و نقل شهری شورا با توضیح در خصوص مراحل خشک شدن دریاچه ارومیه گفت:دریاچه ارومیه بحث یک شهر و استان نیست بلکه مقوله ای بین المللی است که دولت نیز نگاه ویژه ای به این موضوع داشته است به صورتی که موضوع دومین جلسه هیئت دولت به دریاچه ارومیه اختصاص یافته است که در این جلسه معاون اول ریاست محترم جمهوری به عنوان رئیس ستاد و آقای دکتر عيسی کلانتری به عنوان دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه معرفی شدند.

وی اظهار داشت: این ستاد پس از بررسی وضعیت موجود و اقدامات انجام يافته در گذشته، در زمینه درياچه ارومیه، راهکارهای 24 گانه ارائه نمودند که 18 مورد اجرایی و 6 مورد مطالعاتی و تحقیقی است که در صورت حرکت گام به گام در طول 10 سال تراز آب دریاچه به تراز اکولوژیکی خود خواهد رسید. از جمله طرح های اجرایی عبارت از توقف کلیه فعالیت های سد سازی، طرح انتقال آب از زاب و ارس به این دریاچه و ساماندهی وضعیت کشاورزی از دیگر طرح های اجرایی در این زمینه است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه سدها تنها 8 درصد تأثير در خشک شدن دریاچه نقش دارند گفت: وجود تعداد 88 هزار حلقه چاه در حوضه آبریز دریاچه ارومیه و توجه به این که از 6/4 میلیارد مترمکعب آب مصرفی تنها 1/2 میلیارد متر مکعب حقابه کشاورزان بوده است نشان از این دارد که اصلی ترین دلیل خشک شدن دریاچه مربوط به بخش مصرف بی رويه آب با نرخ بهره برداری و راندمان پايين در مصرف آب کشاورزی بوده است.

محمدی یکی دیگر از مشکلات این حوزه را تغییر الگوی کشت در این منطقه دانسته و افزود: امروزه بسیاری از باغات انگور که به مراتب نیاز به آب کمتری دارند تبدیل به باغات سیب و ساير محصولات با مصرف آب بیشتر شده اند و همچنین کشت و صادرات محصولاتی مثل هندوانه و چغندر قند از دیگر موارد استفاده غیر صحیح از آب و در واقع صادرات آب مجازی است.

وی در همچنين با اشاره به تغییرات اقلیمی آب و هوايي و افزایش کلی نيم درجه هوا در حوضه آبریز دریاچه گفت:با شرایط بوجود آمده نباید انتظار داشت که در طول 2 یا 3 سال شرایط دریاچه به شرایط گذشته خود برگردد.

دکتر محمدی در خاتمه تقاضا داشتند بایستی تعامل بين نخبگان شهری و برگزاری جلسات مشترک سبب رشد و ارتقای مديريت بهينه شهری شده و در نتيجه مردم از فیوضات آن جلسات و پيشنهادات سازنده بهره مند می شوند.

تعداد نمایش ها (813)/نظرات (0)

کلمات کلیدی:

نوشتن یک نظر

This form collects your name, email, IP address and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our Privacy Policy and Terms Of Use where you will get more info on where, how and why we store your data.
افزودن نظر
آمار بازدید
دی ان ان