رئیس کمیسیون ویژه توسعه محلی و بازآفرینی شهری شورای اسلامی شهر ارومیه گفت:
مطالعات طرح تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه ناقص و نامطلوب است
دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی در نقاط کم برخوردار شهر ارومیه احداث می شود
شناسایی زمین های خالی و بلااستفاده برای توسعه سرانه خدماتی و عمومی در محلات حاشیه نشین و کم برخوردار
اجرای پروژه های محرک توسعه می تواند زمینه کاهش محرومیت ، ارزش افزوده ، توانمندسازی اجتماع محلی و کاهش آسیب های اجتماعی را فراهم کند.
کمیسیون ویژه توسعه محلی و بازآفرینی شهری شورای اسلامی شهر ارومیه صبح امروز به ریاست یعقوب حسینی و با حضور کارشناسان مربوطه با دستور جلسه بررسی اجرای طرح تفصیلی ویژه بافت تاریخی ، دفاتر توسعه محلی و پروژه های محرک توسعه برگزار شد.
به گزارش ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر ارومیه ، در این جلسه یعقوب حسینی با اشاره به طرح تفصیلی ویژه بافت تاریخی شهر ارومیه گفت: مطالعات طرح تفصیلی ویژه بافت تاریخی شهر ارومیه ناقص و نامطلوب بوده و موجب بروز مشکلات برای شهروندان و توسعه محلات در هسته مرکزی شهر و مدیریت شهری شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: امروز حدود ۳۰۷ هکتار از شهر ارومیه بعنوان بافت تاریخی شهر ارومیه تعریف شده است که اجرای این طرح نه تنها موجب جلوگیری توسعه شهری بلکه موجب رکود اقتصادی اهالی و کاهش درآمدهای شهرداری شده است.
یعقوب حسینی گفت: در راستای رفع مشکلات و توسعه محلات دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی در بخش خصوصی و سازمانی در نقاط مختلف محلات کم برخوردار و حاشیه نشین شهر ارومیه احداث می شوند.
رئیس کمیسیون ویژه توسعه محلی و بازآفرینی شهری شورای اسلامی شهر ارومیه خاطر نشان کرد: دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی در ۶ نقطه از مناطق محروم و کم برخوردار شهر ارومیه ( محلات صمدزاده ، حاجی پیرلو ، فلاحت ، شهرک دانشگاه و طرزیلو ، اسلام آباد و کشتارگاه ، کوی سالار و رشادت ) بصورت بخش خصوصی و درون سازمانی احداث می شود.
عضو شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به اینکه توسعه محلات کم برخوردار از مهمترین رسالت های شورا و مدیریت شهری است افزود: برای توسعه محلات کم برخوردار نیاز به مداخله گری و ورود برای پیاده سازی پروژه های محرک توسعه هستیم.
یعقوب حسینی گفت: اجرای طرح پروژه های محرک توسعه در سکونت گاه های غیر رسمی و محروم از امکانات می تواند موجب توسعه زیرساختی ، گسترش خدمات شهری ، محلی ، توانمندسازی اجتماع محلی، مسکن ، فضای خدماتی ، فرهنگی و اجتماعی ، آموزشی و نیز افزایش ارزش افزوده محلات و کاهش آسیب های اجتماعی شود.
وی از افزایش سرانه خدماتی و عمومی در محلات محروم و حاشیه نشین خبر داد و خاطرنشان شد: امروز متاسفانه سرانه خدماتی و عمومی در نقاط کم برخوردار شهر ارومیه کم است و لذا جهت افزایش این سرانه نیاز به شناسایی زمین های خالی و بدون استفاده شهرداری ارومیه از سوی اداره املاک برای احداث و اجرای خدمات رفاهی و فرهنگی هستیم.