کسی که نهان و آشکار٬ و کردار و گفتارش تفاوتی نکند٬ به راستی امانتش را ادا و عبادتش را خالص کرده است.
نویسنده: آقای نصیرپور/ﺳﻪشنبه, 29 اردیبهشت,1394/دسته ها: مقالات
مهندس عصمت گرامی : جایگاه شوراها
مدیریت شهری مترادف است با همه بازیگران عرصه حیات شهر به این ترتیب همه بخش ها و نمادهای مسئول اداره امور مختلف شهر اعم از امور فرهنگی ، اجتماعی آموزش و پرورش به اوقات فراغت ، بهداشت عمومی ، توسعه کالبدی ، امنیت نظم محلی ، زیر ساخت ها و تجهیزات شهری و... تحت پوشش سیستم مدیریت شهری قرار می گیرد.
بر این اساس شورای شهر بعنوان عضو سیاستگزار و تصمیم گیر و با اندکی تسامع قانونگذار مدیریت در سطح محلی ، باید از خصلت جامعیت و فراگیری برخوردار بوده و می تواند وظایف سیاستگذاری و نظارتی خود را نسبت به تمام امور شهر و سازمانهای ذی ربط ایفا نماید .
جایگاه شوراها از زمان صدر اسلام مورد توجه حضرت محمد(ص) و حکومت اسلامی بوده و همیشه در گفتمان سیاسی و اجتماعی ما جریان داشته و گاه کم رنگ و گاه پر رنگ و نهایتا بعد از سقوط حکومت استبداد شاهنشاهی و با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در قانون اساسی گنجانده شد ولی بابیست سال تاخیر بعد از پیروزی انقلاب در هفتم اسفند ماه سال 1377 در چهارچوب برنامه توسعه سیاسی و گسترش نهادهای مدنی و مشارکت عمومی برگزار شد و مردم اعضای اصلی و علی البدل در شهر و روستا در سراسر کشور را برگزیدند و بالاخره در روز نهم اردیبهشت 1378 شوراهای اسلامی شهر و روستا بطور رسمی در دوره چهارم مسئولیت خویش را آغاز نمودند .
تعداد نمایش ها (882)/نظرات (0)
هیئت رئیسه سرمایه گذاری, مشارکت و گردشگری خدمات شهری و محیط زیست بودجه و امور حقوقی فرهنگی و اجتماعی عمران, برنامه ریزی و حمل و نقل شهری روابط عمومی و اموربین الملل نظارت و پیگیری کمیسیون ویژه توسعه محلی و بازآفرینی شهری کمیسیون ویژه زنان و خانواده پست الکترونیکی : webmail@urmia.ir