:

کسی که نهان و آشکار٬ و کردار و گفتارش تفاوتی نکند٬ به راستی امانتش را ادا و عبادتش را خالص کرده است.


پرتال اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر ارومیه
اخبار و رویداد ها
نظارت اصولی بر نحوه تهیه و توزیع گوشت سالم در شهر اورمیه

نظارت اصولی بر نحوه تهیه و توزیع گوشت سالم در شهر اورمیه

نویسنده: آقای نصیرپور/یکشنبه, 24 آبان,1394/دسته ها: اخبار

رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

نظارت اصولی بر نحوه تهیه و توزیع گوشت سالم در شهر اورمیه

محمد ستارپور بر لزوم نظارت کامل و جامع به فرایند تولید و توزیع گوشت قرمز در سطح شهر تاکید کرد

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر ارومیه درجلسه علنی بعد ازظهر روز شنبه که با حضور استاندار آذربایجان غربی ، فرماندار شهرستان ارومیه و شهردار اورمیه در صحن شورا برگزار محمد ستارپور با بیان موارد مختلفی از جمله نظارت اصولی بر نحوه تهیه و توزیع گوشت سالم در شهر ، به موضوع عدم خدمات رسانی شرکتهای خدمات رسان به اهالی ساکن در مناطق خارج از محدوده شهر اورمیه پرداخت .

در این جلسه محمد ستارپور با اشاره به تولید 10 تن گوشت قرمز (دام سنگین و سبک ) در کشتارگاه صنعتی اورمیه و میزان مصرف سرانه گوشت قرمز در شهر که حدود 40 تن می باشد و مقایسه آن با آمارهای دامپزشکی استان وجود کشتارگاه صنعتی مدرن را یکی از دغدغه های اصلی مجموعه مدیریت شهری عنوان نمود .

رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست در ادامه خواستار حضور نماینده ای از شورای اسلامی شهر در جلسات شورای برنامه ریزی جهت بیان دیدگاه ها و نکته نظرات اعضای شورا شد .

وی در ادامه با اشاره به عدم خدمات رسانی به مناطق حاشیه ای محدوده خارجی شهرها که نه از خدماتی شهری و نه از خدمات روستایی بهره مند می باشند رسیدگی به درخواستهای شهروندان ساکن در این مناطق را از استاندار آذربایجان غربی مطالبه نمود .

 


تعداد نمایش ها (192)/نظرات (0)

کلمات کلیدی:

نوشتن یک نظر

This form collects your name, email, IP address and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our Privacy Policy and Terms Of Use where you will get more info on where, how and why we store your data.
افزودن نظر
آمار بازدید
دی ان ان