تلاش برای حفظ آثار تاریخی با مشارکت مردم امکان دارد
ستار پور رییس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست گفت : تلاش برای حفظ آثار تاریخی با مشارکت مردم امکان دارد
عضو شورای اسلامی شهر ارومیه بسترسازی برای اداره شهر برای تحقق یافتن شهر شهروندمدار، حفاظت از محیط زیست به ویژه منابع طبیعی و خدادادی از جمله آب، هوا، صدا و محیط زیست، تلاش برای بهبود پیدا کردن کیفیت خدمات شهری، توجه جدی داشتن به پاکیزگی، سرسبزی، زیبایی شهر و فضاهای مختلف آن را مورد اشاره قرار داد.
محمد ستارپور در ادامه سخنان خود موارد فوق وظیفههای کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر ارومیه را عنوان کرد و افزود: همچنین ساماندهی وضعیت پسماندهای شهری، رفع کردن یا کاهش یافتن انواع آلودگیهای زیست محیطی، بهبود بخشیدن و ارتقا دادن کیفیت زیست محیطی شهر از جمله وظایف دیگر این مجموعه به شمار میرود.
این مسئول با اظهار اینکه آذربایجان غربی به ویژه ارومیه از نظر میراث تاریخی و آثار باستانی به معنای واقعی کلمه در بین استانهای مناطق مختلف کشورمان جایگاه ویژه و ارزشمندی دارد، گفت: به ویژه مرکز استان ما در این زمینه نباید مورد غفلت قرار گیرد همچنین به ویژگیهای برجسته آن باید توجه بیشتری شود.
وی با اشاره به اینکه صیانت از میراث طبیعی در کنار حفظ آثار تاریخی باید مورد توجه مسئولان امر و تصمیمسازان در استان ما قرار بگیرد، بیان داشت: در دوره چهارم شورای اسلامی شهر ارومیه به مقوله مورد اشاره نیز به طور جدی پرداخته شده است، زیرا قدم برداشتن در این زمینه فقط مسئولیت یک سازمان یا دو دستگاه اجرایی نیست.
عضو شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به اینکه برای ارتقای زیبایی و بهبود منظر شهری همچنین تلاش برای صیانت از محیط زیست باید از نظرهای سازنده و کارساز اقشار مختلف مردم به ویژه متخصصان و کارشناسان امر استفاده لازم و حداکثری به عمل آوریم، گفت: آحاد مردم میتوانند به انحای گوناگون پیشنهادات خود را در اختیار این مجموعه قرار دهند.
ستارپور تعداد نامههای وصول شده به کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر ارومیه را یک هزار و 133 مورد عنوان کرد و گفت: برای مطالعه و بررسی محتوای این نامهها و بسترسازی برای تحقق یافتن موارد با همراهی و جلبنظر اعضای شورای اسلامی شهر ارومیه همچنین سایر مسئولان دستگاههای اجرایی در مرکز استان گام برداشته میشود تا اینکه نظر مردم جلب شود.
این مسئول در ادامه به تعداد مصوبات کمیسیون مورد اشاره در دوره کنونی اشاره کرد و بیان داشت: در این مدت حدود 247 مصوبه کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر از طریق فرمانداری تائید شده است همچنین مصوبات فوق توسط این مرجع ذیصلاح برای اجرا به شهرداری ارومیه ابلاغ شد، تا اینکه مقدمات لازم جهت اجرایی کردن آنها فراهم شود.
وی به وصول درخواستها، نامهها و مطالبات اقشار مختلف مردم از طریق مبادی ارتباطی مختلف اشاره کرد و گفت: همچنین ادارهها، سازمانها و دستگاههای اجرایی مختلف نیز ارتباط و همکاری تنگاتنگ با این کمیسیون آغاز کردهاند، در جلساتی که از نمایندگان آنها دعوت به عمل میآوریم نیز حضور جدی و مستمری دارند.
رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به اینکه بازدیدهای دورهای و منظم از سازمانهای زیرمجموعه، پروژههای عمرانی و خدمات در دست اقدام تاکنون به عمل آمده است، بیان داشت: تاکنون بیش از 40 نوبت بازدید از این پروژهها و طرحها به عمل آوردهایم.
ستارپور در بخش دیگری از سخنان خود در برشماری سازمانهای زیرمجموعه این کمیسیون، ضمن اشاره به این موضوع که بار سنگین مسئولیت ارائه خدمات به شهروندان را هشت سازمان عهدهدار شده است، اضافه کرد: سازمان پارکها و فضای سبز، سازمان مدیریت پسماندها و آتشنشانی، زیباسازی فضای شهری، میادین میوه و ترهبار و ساماندهی مشاغل شهری، آرامستانها، سازمان کشتارگاه صنعتی و خدمات موتوری با این کمیسیون در ارتباط هستند.