رییس مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر ارومیه:
استارت پیروزی انقلاب اسلامی از ارومیه رقم خورد/ دوری از فرهنگ خود، بزرگترین ایراد برای افراد/شعرا افتخار شهرمان هستند/ ضرورت معرفی شایسته فرهنگ و ادبیات ارومیه به نسل های آینده
به گزارش ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر ارومیه، حسین پناهی در ویژه مراسم"بایاتی ایشیغیندا" که به مناسبت گرامیداشت هفته فرهنگی ارومیه و با مشارکت حوزه هنری آذربایجان غربی و شهرداری ارومیه برگزار شده بود، به بیان دلایل انتخاب روز فرهنگی و هفته فرهنگی ارومیه پرداخت و صحبت هایی در این خصوص داشت.
وی افزود: مردم ارومیه در دوم بهمن ماه برای اولین بار علیه رژیم پهلوی به فرماندهی مجاهد نستوه آذربایجان مرحوم شیخ غلامرضا حسنی قیامی مسلحانه ترتیب دادند.
رییس مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر ارومیه گفت:با این قیام مسلحانه استارت پیروزی انقلاب اسلامی از ارومیه رقم خورد و این افتخار بزرگی برای ما است.
پناهی در ادامه با تأکید بر بزرگداشت دوم بهمن و همچنین ارج نهادن به فرهنگ و ادبیات بومی و سنتی ارومیه تصریح کرد: بر ما ضروری است که فرهنگ و ادبیات مخصوص به این منطقه را حفظ کنیم و نیاز است هویت، گذشته، تاریخ و فرهنگمان را به خوبی بشناسیم تا بتوانیم به نحو شایسته معرفی کنیم.
وی افزود: بزرگترین ایراد برای ما عدم شناخت فرهنگ خود و دوری از این مهم است.
پناهی با آسیب شناسی وضعیت فعلی جامعه در حوزه فرهنگی و فولکلوریک عنوان کرد: شاید خودمان را خوب نشناخته و اهمیت نداده ایم و به این سمت و سو نرفته ایم تا داشته هایمان را حفظ و به نسل های آینده منتقل کنیم.
وی تأکید کرد: شعرا افتخار شهرمان هستند و باید دورهمی های فرهنگی و ادبی گسترش یابد تا برای نسل های آینده فرهنگ و ادبیات این سرزمین حفظ و ماندگار شود.
پناهی افزود: مرکز پژوهش ها با تمامی توان در تمامی حوزه های مرتبط ورود کرده تا داشته هایمان گردآوری و حفظ شود و مستندات جمع آوری شده برای نسلهای بعدی منبعی گرانقدر باشد و به این موضوع اهتمام ویژه دارد.
رییس مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر ارومیه با بیان اینکه که هر آنچه در توان داریم در خدمت هنرمندان ارومیه خواهیم بود، خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی برنامه ها و دورهمی های فرهنگی و یادآوری آن به عموم جامعه باید مورد توجه قرار گیر تا هم پرشور باشد و هم علاقمندان با اطلاع از آن بتوانند حضور داشته باشند.
از سری برنامههای #هفته_فرهنگی_ارومیه
۱۴۰۰/۱۱/۰۶