:

کسی که نهان و آشکار٬ و کردار و گفتارش تفاوتی نکند٬ به راستی امانتش را ادا و عبادتش را خالص کرده است.


پرتال اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر ارومیه
اخبار و رویداد ها
نطق پیش از دستور دکتر حسین بخشایشی رئیس شورای اسلامی شهر ارومیه در جلسه امروز صحن شورا

نطق پیش از دستور دکتر حسین بخشایشی رئیس شورای اسلامی شهر ارومیه در جلسه امروز صحن شورا

نویسنده: آقای نصیرپور/دوشنبه, 11 اسفند,1399/دسته ها: اخبار

رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

💠 نطق پیش از دستور دکتر حسین بخشایشی رئیس شورای اسلامی شهر ارومیه در جلسه امروز صحن شورا 

🔼 رئیس شورای اسلامی شهر ارومیه ضمن تبریک روز احسان و نیکوکاری گفت:  در هفته جاری و در روز 14  اسفند ماه روز احسان و نیکوکاری را  پیش رو داریم. روزی برای مهربانی و بخشش و دستگیری از نیازمندان در آستانه بهار و سال نو. در این روز باید نیازمندان را دریابیم؛ البته نه تنها در این روز نمادین که پیوسته باید این سنت حسنه و امر خداپسندانه در سیرت و رفتار ما جاری و ساری باشد و کمک به انسان های شریف و نیازمند جامعه به بخشی از عادت های زندگیمان تبدیل گردد. همانگونه که اولیای دین، مسلمانان را به این امر خیر توصیه و سفارش فرموده اند.

📍 وی در بخش دیگری از سخنانش اذعان داشت: قرآن مجید، انفاق در راه خدا و دوری از صفت ناپسندیده بُخل و طمع را از ویژگی های اخلاقی رستگاران شمرده شده است. در آیه 16 سوره تغابن آمده است: «تا می توانید تقوای الهی پیشه کنید و گوش دهید و اطاعت نمایید و انفاق کنید که برای شما بهتر است و کسانی که از بخل و حرص خویشتن مصون بمانند، رستگارانند».
🔼 دکتر حسین بخشایشی گفت: خداوند اعمال ما را وسیله آزمایش‏مان ذکر می کند و ضمن توصیه به انفاق، ما را از پاداش عظیم آن با خبر می‏نماید و حفظ وجودمان را از بخل سبب رستگاری مان می داند.

🔼 رئیس شورای اسلامی شهر ارومیه در ادامه سخنانش اذعان داشت: انفاق از جمله معامله هایی است که انسان با خداوند انجام می دهد و هیچگاه متضرر نمی شود. خداوند میزان سود انفاق را از دو برابر تا هفتصد برابر بیان کرده است که این میزان سود بستگی به میزان شایستگی فرد دارد. در آیه ۲۶۱ سوره بقره می خوانیم:
«کسانی که اموال خود را در راه خدا انفاق می کنند همانند بذری هستند که هفت خوشه برویاند که در هر خوشه، یکصد دانه باشد و خداوند آن را برای هر کس بخواهد (و شایستگی داشته باشد) دو یا چند برابر می کند و خدا (از نظر قدرت و رحمت) وسیع و (به همه چیز) داناست».

🔼 وی در ادامه سخنانش گفت: خداوند برای این که انفاق را قبول کند و در قبال آن سود بدهد شرط گذاشته است که بخشش مال بدون منت باشد. بنابراین کسانى که در راه خداوند بذل مال مى‌کنند ولى به دنبال آن منت مى‌گذارند یا کارى که موجب آزار و رنجش است مى‌کنند در حقیقت با این عمل ناپسند اجر و پاداش خود را از بین مى‌برند. در آیه ۲۶۲ سوره بقره می‏خوانیم:
*الَّذینَ یُنْفِقُونَ أَمْوالَهُمْ فی‏ سَبیلِ اللَّهِ ثُمَّ لا یُتْبعُونَ ما أَنْفَقُوا مَنًّا وَ لا أَذیً لَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ رَبّهِمْ وَ لا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَ لا هُمْ یَحْزَنُونَ*
*کسانی که اموال خود را در راه خدا انفاق می کنند سپس به دنبال انفاقی که کرده اند منت نمی گذارند و آزاری نمی رسانند، پاداش آنها نزد پروردگارشان (محفوظ) است و نه ترسی دارند و نه غمگین می‏شوند. 

تعداد نمایش ها (257)/نظرات (0)

کلمات کلیدی:

نوشتن یک نظر

This form collects your name, email, IP address and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our Privacy Policy and Terms Of Use where you will get more info on where, how and why we store your data.
افزودن نظر
آمار بازدید
دی ان ان